Pizza Cheesy Crown Ibarat Hidangan Ala Diraja

  • 0
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 19 February 2016 • 0 paparan
oleh Website/Blog

Jika sebelum ni setiap suapan yang berunsurkan ‘cheesy’ hanya boleh membuatkan kita menutup mata merasai nikmatnya, berbeza dengan hidangan berunsurkan cheesy kali ini.

Mana tidaknya, menu yang ditawarkan kali ini lain macam sikit bahkan membuat sesiapa sahaja berasa seolah-olah bersantap bagaikan raja dan permaisuri.

Kerak Unik Pizza Cheesy Crown

Berkonsepkan ‘cheesy’ yang sememangnya menjadi kegilaan ramai, Pizza Hut tampil dengan satu lagi pizza istimewa. Bukan nak membuatkan anda tambah ‘gila’, tapi keenakan Pizza Cheesy Crown yang menampilkan kerak unik dengan limpahan topping pastinya menambat citarasa.

Yang dah kenyang pun mesti lapar balik oiii!!

Pizza Cheesy Crown pizza hut

Felix D. Michael, Head of Pizza Hut Malaysia, Sharon Khor, Deputy General Manager, Pizza Hut Marketing, with Pizza Hut staff posing with the latest promotion – Pizza Hut’s Cheesy Crown.

12 ‘Poket Keemasan’ Pizza Cheesy Crown

Dengan slogan “Umpama Mahkota Keemasan, Poket Berkeju Jadikan Pilihan”, id diserlahkan dengan 12 ‘Poket Keemasan’yang diisi dengan keju dua perisa seperti Mozarella dan Chedar.

Apa yang lagi best, ianya juga ditambah dengan isi ketam, cebisan ayam, hirisan lada benggala, bawang, nanas serta sos pedas dan masam. Kerak unik yang kaya dengan keju serta inti yang padat sememangnya memberi pengalaman makan umpama diraja!

9

Pizza Cheesy Crown Tawar Harga Berpatutan

Untuk hidangan Ala’ Carte, Pizza Hut menawarkan Pizza Cheesy Crown (saiz biasa) pada harga hanya RM32.20 manakala bagi yang gemarkan hidangan kombo, Pizza Hut menawarkan hidangan lengkap pada harga serendah RM39.90 sahaja.

Jadi, bagi sesiapa yang nak feeling-feeling raja & permaisuri, apa kata cuba sekurang-kurangnya tiga potong Pizza Cheesy Crown dan rasalah sendiri keajaibannya!

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas