KFC Super Jimat Box Bloggers Party

KFC Super Jimat Box
  • 528
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 3 April 2016 • 528 paparan
oleh Website/Blog

KFC Super Jimat Box | Bertempat di KFC Pavillion Kuala Lumpur, berlangsungnya majlis KFC Super Jimat Box bersama para-para bloggers dan artis jemputan Nelydia Senrose.

Seperti yang diketahui, KFC sudah pun melancarkan pakej makanan yang jimat buat pelanggan setia KFC. Ye lah kadang-kadang kita ni nak makan ayam seketul je dan nak burger sekali. Tapi takkan nak beli ayam sampai 3 ketul plus burger kan?

5 Pilihan KFC Super Jimat Box

Maka pada tarikh 23 Februari 2016, lahirlah 5 anak-anak baru yang serba jimat dan mengenyangkan dari KFC. Hihi. Boleh pilih antara Snacker Box, Lil’ Zinger Box, Wrap Box, Variety Box ataupun Signature Box. Dengan harga serendah RM8.95, jimat gila kan?

KFC Super Jimat Box

Snacker Box (RM8.95)
4 ketul nuggets
1 ketul ayam KFC (ori/spicy)
1 (s) crispier fries
1 (r) air berkarbonat

KFC Super Jimat Box

Lil’ Zinger Box (RM9.75)
1 Lil’ Zinger burger
1 ketul ayam KFC (ori/spicy)
1 (s) crispier fries
1 (r) air berkarbonat

KFC Super Jimat Box

Wrap Box (RM9.95)
1 Lil’ Cheezy Wrap
1 ketul ayam KFC (ori/spicy)
1 (s) crispier fries
1 (r) air berkarbonat

KFC Super Jimat Box

Variety Box (RM12.95)
1 Lil’ Zinger burger
3 ketul Crispy Tenders
1 ketul ayam KFC (ori/spicy)
1 (s) crispier fries
1 (r) air berkarbonat

KFC Super Jimat Box

Signature Box (RM13.45)
1 Zinger burger
1 ketul ayam KFC (ori/spicy)
1 (s) crispier fries
1 (r) air berkarbonat

KFC Super Jimat Box Bloggers Party

Event dimulakan dengan pendaftaran para bloggers dan pengacara majlis yang sangat sporting dalam menghidupkan suasana malam itu.

KFC Super Jimat Box

Aktiviti ice breaking dilakukan bagi memeriahkan acara yang dipenuhu dengan gelak dan tawa. Ye la mana taknya kena gelek-gelek dan menari. Hihi.

KFC Super Jimat Box

Ada juga aktiviti menari secara spontan ikut kepada lagu-lagu yang diputarkan, hindustan, joget lambak, james bond dan dangdut. Ada akak satu ni power gila gelek! Wa salute ah!

KFC Super Jimat Box

Ada juga aktiviti membawa barang yang diminta oleh MC dan Nelly ke hadapan. Macam-macam depa mintak – lipstik, jam, cermin mata. Siap dapat hadiah tu yang best tu. Hadiah bukan calang-calang okay. Ada voucher KFC, Parkson, Topshop, GDC dan banyak lagi. Sedihnya, iols tak menang pape. Haha.

Anyway, now dah tak payah runsing-runsing nak makan KFC sebab ada Super Jimat Box ! Sila dapatkan di KFC berhampiran tempat anda.

KFC Super Jimat Box

Thank You KFC Pavillion !

Boleh juga layari Facebook KFC

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas