Saya Nak Ucapkan SelamatBercuti.Com !

sb6
  • 522
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 16 August 2015 • 522 paparan
oleh Website/Blog

Kepada anda yang suka travel, lagi-lagi ke luar negara, apa kata singgah ke selamatbercuti.com. A travel agency that may just suits you! We all know, nowadays terlalu ramai travel agency sampai tak tahu nak pilih yang mana and sometimes harga boleh jadi ridiculuos. Why not give this website/company a chance?

20150815_200101 1

Selamatbercuti.com dibangunkan oleh empat jejaka kacak yang mempunyai passion terhadap travelling and photography. Mereka adalah Haneff, Syazwan, Indra dan Bashrafi. Pejabat yang terletak di dalam bangunan Terminal Bersepadu Selatan, ternyata lokasi yang amat strategik. Senang buat mereka yang sedang menunggu bas, kowt-kowt nak tau info travel luar negara, boleh singgah sini. Landmark, sederet kedai runcit Hop-Inn.

20150815_212506

Dari kiri, Haneef, Syazwan, Indra dan Bashrafi.

Baru-baru ini mereka telah melancarkan website selamatbercuti.com dengan rupa dan gaya yang baru. Senang nak control and navigate. Website yang penuh dengan informasi beserta persoalan -persoalan yang mungkin rakyat akan tanya, semuanya ada disitu. Siap dengan harga, untuk single ke, partner ke, even with kanak-kanak pun ada. Settle untuk buat calculations.


20150815_204325

Sekitar Majlis Pelancaran website selamatbercuti.com

20150815_204258

MC menyampaikan sepatah dua kata.

20150815_204403

Antara tetamu yang hadir ialah, keluarga, kawan-kawan, para media dan bloggers bagi memeriahkan majlis.

20150815_204940

Cabutan bertuah pun ada. Bukan setakat hamper okay. Voucher wang pun ada untuk pergi percutian.

TL dapat jugak la dua sampul. Hehe. Kalau korang dah beli tiket, just nak cover ground je, don’t worry. Mereka pun ada pakej cover ground. Lagi seronoklah macam ni kan. Ni haa rupa website mereka.

sb1

Sekarang semua sibuk nak ke Korea kan, mentang-mentang Korean people punya movies, dramas, musicians tengah up sekarang ni, kemainnn. Sini pun mereka ada sediakan pakej ke sana. SO apa lagi?

sb2

Dengan GUI yang senang dibaca dan very simple dan straight forward, senang bagi kaki travel or first time travel nak go through it. Tak payah pening-pening. Simple is better. Terang-terang nampak harga, tak perlu nak “Bang, PM harga!”

sb3

See I told you kan? “Kalau saya datang sorang berapa bang?”, “Kalay datang berdua/bertiga takde diskaun ke bang?” or tak pun, “Saya bawak baby, ada harganya?” Siap dengan flight details lagi. Tolong baca sampai habes k.

sb4

Part ni yang paling TL suka. Description itinerary yang paling details. So korang boleh la bajet tempat mana akan pergi, and boleh google siap-siap angle gambar macam mana nak ambil nanti buat tatapan teman-teman di instagram/facebook yang tak dapat pergi. *cough cough*

sb5

Ni untuk Ground Packages. Lihat sahaja tempat-tempat yang mereka pergi, Paris, Europe, Vietnam, Thailand dan banyak lagi. TL plak rasa tempting nak pergi. Hehe. So, now dinasihatkan untuk search, scroll, klik dan book pakej-pakej mereka! Have fun!

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas