Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite

  • 0
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 30 December 2016 • 0 paparan
oleh Website/Blog

Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite | Untuk Kulit Cerah Berseri Selamanya!

Banyak lambakan produk untuk buat kulit putih melepak semudah 1,2,3! Tak cukup dengan produk kulit, ada yang mula mengambil supplement yang adakalanya belum tentu selamat! Putihnya sekejap, tapi nak ‘maintain’ kan tu yang jenuh!

nanowhite-Double-Action-Whitening-Gel-Cream

Bagi yang dah sampai tahap bosan tatkala kulit masih lagi gelap dan kusam walaupun sentiasa melakukan rutin penjagaan kulit, Nanowhite kini adalah penyelesaiannya! Nanowhite kini telah melancarkan Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite untuk kulit kekal lebih cerah, halus dan berseri serta-merta.

nanowhite-Intensive-Brightening-Mask

Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite melindungi keserian kulit

Produk lengkap ini antaranya adalah Nanowhite Double Action Whitening Gel-Cream, Nanowhite Skin Renewing Aqua Gel dan Nanowhite Intensive Brightening Mask. Produk-produk ini adalah produk baharu yang akan melengkapi produk rangkaian asas pakar pencerahan kulit.

nanowhite-Skin-Renewing-Aqua-Gel

“Kita sentiasa dikelilingi radikal bebas yang mengoksidakan sel-sel kulit. Nanowhite Double Action Whitening Gel-Cream dirumus khas untuk mengatasi permasalahan ini. Apabila menggunakannya, kapsul Nanowhite Super Antioxidant™ dengan Vitamin C dan E dibebaskan untuk meneutralkan radikal bebas, sekaligus melindungi keserian kulit kita,” kata Vicky Lim, Ketua Pemasaran Tohtonku Sdn Bhd.

Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite mudah diserap

Produk ini juga menggunakan produk ultra-ringan yang mudah diserap sekaligus mengurangkan kehadiran bintik-bintik hitam. Nanowhite Skin Renewing Aqua Gel pula bertindak sebagai gel pengelupasan kulit bagi menanggalkan bintik-bintik hitam dan sel kulit mati secara lembut.

nanowhite-Triple-Treats-BM

Langkah terakhir untuk Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite ini adalah Nanowhite Intensive Brightening Mask buatan Korea yang mengandungi ekstrak semulajadi yang memberi kesan pencerahan serta-merta. Paling penting, ketiga-tiga produk ini sesuai untuk semua jenis kulit.

Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite pilihan Juliana Evans

nanowhite-Triple-Treats-Juliana-evansnanowhite-Triple-Treats-Juliana-evans

Selaku duta jenama Nanowhite, Juliana Evans juga mengakui kulitnya lebih berseri berbanding sebelum ini. Menurut Juliana, Produk 3 Lengkap Sempurna Nanowhite amat sesuai untuk mereka yang mempunyai jadual yang sibuk dan tidak menentu sepertinya!

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas