Majlis Iftar dan “Meet The Fans” Gangsterock

7f_moviesnottomissjulmy07
  • 663
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 14 July 2015 • 663 paparan
oleh Website/Blog

Pernah dengar tagline “Kasi Sengat”? Kalau tak pernah dengar, perkara itu sangatlah mustahil. Sebab hampir kebanyakkan filem melayu kita dibintangi oleh Soffi Jikan, yang sangat terkenal dengan tagline tersebut bersama rambut panjang ala rockers beliau.

Filem Pertama¬†¬†“Gangsterock” YKS Film Maker Sdn Bhd

Filem terbaru beliau “Gangsterock – Kasi Sengat!” merupakan projek filem sulung terbitan YKS Film Maker Sdn Bhd, iaitu sebuah syarikat usaha sama milik Yusof Kelana dan Serina Datuk Redzuawan.

Filem ini berkisahkan tentang Shake (Soffi Jikan), seorang pemuzik rock yang ingin menyatukan semua Rockers di KL untuk mengatasi cabaran daripada gangster yang menggunakan cetak rompak dan kekerasan.

Majlis Iftar dan ” Meet The Fans” Gangsterock

IMG_20150712_184412

Sempena pelancaran filem ini, pihak Gangsterock telah menganjurkan majlis berbuka puasa dan sesi ‘Meet The Fans’ bertempat di Hailam Kopitiam Seksyen 7, Shah Alam.

2015-07-12 06.56.58 1

Tetamu yang diraikan selain dari para peminat adalah, anak-anak yatim dari Pusat Jagaan dan Asuhan D’Raudhatul Ikhwan. Alhamdulillah sambil kita bergembira sambil beramal.

2015-07-12 08.52.08 1

Percaya tak kalau TL kata Soffi Jikan, watak utama untuk filem ini, boleh menyanyi? Lagu ost filem ini yang bertajuk Gangsterock style merupakan ciptaan Soffi sendiri dan diterbitkan oleh Edrie Hashim. Kalau nak dengar, jom ramai-ramai support local film pada 17 Julai 2015 ini di pawagam berhampiran uolls!

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas