Eat Well, Digest Well bersama Gaviscon

Eat Well Digest Well Gaviscon
  • 481
    Paparan
  • Perkongsian
Ditulis pada 25 January 2016 • 481 paparan
oleh Website/Blog

Ini merupakan satu fakta yang tiada sangkalnya, dimana rakyat Malaysia paling suka akan makanan. Tak percaya? Cuba tanya diri anda, soalan apa yang sering anda tanya pada teman mahupun famili, semestinya “Dah Makan?”, “Makan apa je harini?’ ataupun “Serious dowh lapar gila ni!”. Haha. Lebih banyak soalan itu dari soalan ini, “Apa khabar?” Dan kerana sebab itulah, Malaysia kaya dengan makanan.

Makanan ni macam bonding untuk kita semua. Kira macam aku + kau = makanan. Haha. Makanan merupakan benda yang merapatkan antara kita bersama keluarga dan juga rakan-rakan. Lagi-lagi kalau dalam perayaan besar-besar seperti Raya Aidilfitri, Deepavali dan juga Tahun Baru Cina. Bila makanan sedap, senang untuk berbual. Begitu juga dengan makanan yang kurang sedap, kita komplen sambil berbual. Hehe. Senang cite, makanan itu adalah sebahagian daripada kita dan siapa kita.

RM10,000 dari Eat Well, Digest Well bersama Gaviscon

Eat Well Digest Well Gaviscon

Tahun ini, buat pembaca dan mereka yang menyambut CNY, Gaviscon Malaysia menjemput anda untuk berkongsi gambar makanan sempena Tahun Baru Cina, dengan menyertai pertandingan foto “Eat Well, Digest Well’ dan memuat naik foto sempena CNY, sama ada kegemaran peribadi anda atau hidangan tradisional keluarga untuk berpeluang memenangi ang pow bernilai sebanyak RM10,000!

No Worries, Eat Well, Digest Well bersama Gaviscon

Eat Well Digest Well Gaviscon

Omer Shafiq, Pengurus Besar RB Malaysia dan Singapura, menyatakan kegembiraan beliau mengenai konsep disebalik pertandingan foto “Eat Well, Digest Well” . “Kami ingin memberikan penekanan kepada kesihatan pengguna dan kesejahteraan kerana ia merupakan salah satu tunggak utama visi syarikat. Oleh itu, kami sangat komited untuk membuat perubahan dalam kehidupan pengguna kami dengan membuat mereka berasa dijaga melalui pilihan produk kami yang inovatif. Dengan ini, Gaviscon mahu rakyat Malaysia untuk merai dan menikmati makanan sebanyak mana yang mereka mahu pada Tahun Baru Cina ini tanpa apa-apa kebimbangan! ”

Eat Well Digest Well Gaviscon

Jom join contest Eat Well, Digest Well bersama Gaviscon

So, camne nak join contest ni “Eat well, Digest Well” ni? Korung boleh je guna Instagram atau email penyertaan korung kepada depa:

Instagram
1. Kena make sure profile anda public ye.
2. Muat naik gambar dengan caption paling ohsem!
3. jangan lupa hashtag #CNYhochiak dan #GavisconMY ataupun tag je @GavisconMY

Email
1. Muat naik gambar dan details :-
a) Full name
b) Mobile number
c) Creative caption
2. Email subject: Gaviscon Chinese New Year “Eat Well, Digest Well” Photo Contest
3. Hantarkan kepada GavisconMY@rb.com

Gambar dan caption yang paling menarik akan memenangi :-

Hadiah Utama: Ang Pow worth RM2288 x 3
Hadiah Mingguan: Ang Pow worth RM188 x 3 (for 6 consecutive weeks)

Pertandingan bermula dari 1 January 2016 sampai 29 February 2016. Boleh layari www.gaviscon.com.my untuk makluman lanjut.

Goodluck !

Apa Kata Mereka?


Buat Komen

Trending Di Trilode


Atas